خانم علاء الدین در جمع مبلغین این مدرسه با تاکید بر وظیفه خطیر مبلغین در برابر خانواده به عنوان مهمترین و اولین وظیفه و رسالت طلبگی بیان داشتند: خانواده محور اصلي در تربيت جامعه مي باشد، همين خانواده است که به واسطه آن اجتماع شکل مي گيرد. بدون خانواده هيچ حرکت اجتماعي شکل نخواهد گرفت و هيچ رشد اجتماعي صورت نمي گيرد.خداوند آفرينش انسان را با پيوند زن و مرد آغاز کرد و و با اين تدبير، همه ابعاد بشري و کاروان انساني را به سوي زوجيت خواند و کمال انساني را در همراهي و همدلي زوجين در کانون خانواده ترسيم نمود.
وی افزود: قرآن کريم در راستاي معرفي تعاليم حيات بخش براي عرصه هاي حيات بشر، آموزه هاي عميق و همه جانبه اي را در زمينه تنظيم روابط زن و مرد ارائه کرده است؛ از جمله آیات 189 اعراف و 21 روم که رابطه زن و شوهري و تشکيل خانواده را مايه سکون و آرامش زن و مرد مي داند و اين آرامش را از آيات و نشانه هاي عظمت و قدرت خداوند مي داند.
وی در ادامه خطاب به مبلغین ادامه داد: نقش‌های همسری و مادری بانوان، به عنوان دو نقش خانوادگی دو نقش بی دلیل درجهان آفرینش است که امنیت و سلامت روانی بشر را در درون خانواده تضمین می‌کند و کسی جز همسران و مادران نمی توانند این رسالت را برعهده گیرند تا جائیکه در بیان مکرر از پیامبر اکرم (ص) و امیر مومنان و سایر ائمه (ع)، این رسالت به عنوان جهاد زنان تعریف شده است که به تنهایی با تمام فعالیتهای اجتماعی، سیاسی و جهاد مردان در راه خدا برابری می‌کند.
علاء الدین خاطر نشان نمود: مبلغین با شناخت درست از هدف تشکیل خانواده و نیزکسب مهارت خوب همسرداری و بکار گیری آن می توانند با رفتار خود دیگران را به سوی آموزه های دینی سوق داده و جامعه را از بی بند و باری ومشکلاتی که دامنگیر خانواده هاست نجات دهند .

موضوعات: معرفی اساتید
[دوشنبه 1393-06-17] [ 02:10:00 ب.ظ ]