خاصیت میوه پاییزی
صد دانه یاقوت …
خواص انار
خداوند متعال در هر فصلی میوه های متناسب با آن فصل را آفرید تا آدمی بر اساس نیازهای جسمی خود از میوه ها استفاده کند .
محققان طب قرآنی بر این عقیده اند که انار به عنوان یک میوه بهشتی از این جهت در فصل پاییز به بار می نشیند که فصل پاییز فصل خزان درختان و گرفتگی آسمان است و برای جلوگیری از افسردگی و نگرانی دانه های انار بسیار مفید بوده و موجب شادابی می شوند .
پزشکان و متخصصان تغذیه خواص زیادی برای انار قائل هستند :
1 - پوست و ریشه انار ضد کرم است
2 - انار معتدل ، قوی ، ملین ، ادرارآور و ضد تشنگی
3 - اگر بعد از غذا انار شیرین خورده شود رنگ چهره زیبا و غذا آسان هضم می شود
4 - کسانی که لاغر هستند خوردن انار برای آنها مفید است البته نوع شیرین آن
5 - انار شیرین برای کسانی که یرقان دارند مفید است ، یک ساعت قبل یا بعد از غذا میل شود
6 - انار شیرین سرفه را تسکین می دهد و صدا را باز می کند
7 - انار شیرین خارش های بدن را تسکین می دهد
8 - طبع انار ترش سرد است
9 - مقوی معده و کبد است
10 - کسانی که زخم معده دارند انار ترش ممنوع است . به طور کلی زیاده روی در مصرف انار ترش امکان بوجئد آمدن زخم معده را دارد
11 - جهت درمان زخم های دهان وزی چند بار آب انار ترش را در دهان نگه داشته و مزه مزه نمایید
12 - جهت درمان زخم داخل بینی یا گوشت اضافی روی زخم ها ، آب انار ترش را بجوشانید تا غلیظ شود ، سپس با عسل مخلوط نمایید و بر روی آنها بمالید
13 - رب انار مقوی بدن و چاق کننده است
14 - رب انار یبوست می آورد
15 - خوردن انار غم و اندوه را از بین می برد
16 - کسانی که میل به خوردن خاک و چیزی دیگر دارند با خوردن رب انار از بین میرود
17 - خانم های حامله اگر در دوران حاملگی رب انار بخورند ، ویار آنها از بین میرود
18 - کسانی که کم خون هستند یا احساس خستگی زیاد می کنند از دم کرده یا جوشانده برگ انار به عنوان چای استفاده ( ده گرم در دویست و پنجاه سی سی آب ) کنند
19 - دم کرده برگ انار ، می گرن را برطرف می نماید عصر و آخر شب یک لیوان میل شود . (پنج گرم گل انار در یک لیوان آب جوش دم کرده )
20 - برای درمان کرم کدو بین شصت تا نود گرم پوست خشک کرده ریشه با ساقه انار را در دو لیوان آب به مدت دو شبانه روز خیس کرده سپس با حرارت ملایم آنرا جوشانده تا آب به یک لیوان برسد ، سپس صاف نموده در دو یا سه نوبت با کمی عسل مخلوط کرده میل شود . بعد از آن بیمار هنگام اجابت مزاج بر روی یک ظرف آب نیم گرم بنشیند تا کاملا کرم کدو دفع گردد زیرا اگر سر آن باقی بماند مجددا رشد می نماید اما برای از بین بردن کرم کدو داروهای شیمیایی البته زیر نظر پزشک بهتر است
21 - ر موقع خوردن جوشانده پوست انار ، از خوردن روغن کرچک خودداری شود زیرا ممکن است ایجاد مسمومیت نماید
22 - جوشانده پوست انار جهت ترشحات سفید خانم ها مفید است
23 - از ترکیب گل های له شده انار با روغن کنجد برای سوختگی استفاده می شود
24 - پوست انار سرد و خشک است
25 - نار شیرین طبیعت سرد ، معتدل و کمی تر دارد
26 - انار تولید کننده اخلاط صالح است . همانا دو گونه خلط وجود دارد یکی مفید و دیگر غیر مفید که انار تولید کننده نوع مفید آن است
27 - برای رفع درد سینه یا سرفه خشک سر انار را سوراخ کرده سپس روغن بادام شیرین داخل آن ریخته و روی آتش بگذارند تا روغن جذب شود آن گاه بخورند بسیار خوب است
29 - انار ترش نیروی جنسی را کاهش می دهد
30- عصاره گل انار و گلاب برای ورم چشم مفید است به صورت ضماد با احتیاط مصرف شود
31 - به جای گل ما می توانیم از پی سفید داخل انار استفاده کنیم
32 -کسانی که می خواهند نوزادی زیبا داشته باشند در دوران حاملگی در فواصل غذا و ظهر و شب انار بخورند
33 - انار جهت صفرا و تب صفراوی مفید است قبل از غذا میل شود
34 - بهترین موقع خوردن انار ، صبح ناشتا با کمی گلپر است
35 - جوشانده گل انار درمان کننده پیوره و خون ریزی لثه است
موضوعات: معرفی اساتید
[شنبه 1393-07-12] [ 11:22:00 ق.ظ ]