«آیت الله سید کاظم نورمفیدی» بیان داشت: با دقت در سایر کتب انبیای گذشته و نیز قرآن کریم آنچه موجب نجات انسان و ورود او به بهشت می شود صبر است
به گزارش پایگاه خبری_اطلاع رسانی حوزه های علمیه خواهران«آیت الله سید کاظم نورمفیدی» نماینده ولی فقیه در استان گلستان و موسس مدرسه علمیه عالی الزهرا(س) گرگان در جمع طلاب این موسسه در ادامه سلسله نشست های اخلاقی خود خطاب به طلاب بیان داشت: شما طلاب علوم دینی به عنوان مروجان و مبلغان راه رسول اکرم(ص) و دین خدا باید در عرصه علم و دانش به جایگاهی برسید که بتوانید با مراجعه به متون مختلف اسلامی، حدیث، تاریخ، تفسیر و…. از این منابع خوشه چینی کرده و مطالبی را مطابق با زمان و به روز به مردم انتقال دهید و به خوبی از دین دفاع نمایید.
وی در ادامه با استناد به روایتی از نبی مکرم اسلام (ص) در پاسخ به عبدالله بن مسعود که از گرفتاری های پیش آمده در مدینه شکایت می کرد بیان داشت: اولین مطلب در موعظه نبی مکرم اسلام(ص) در پاسخ به عبدالله بن مسعود و همراهانش، توصیه آنان به «صبر» است.
نماینده ولی فقیه در استان گلستان ادامه داد: از نبی مکرم اسلام وارد است که فرمودند: با دقت در سایر کتب انبیای گذشته و نیز قرآن کریم آنچه موجب نجات انسان و ورود او به بهشت می شود صبر است. صبر به معنای واقعی آن یعنی«ایستادگی در مقابل مشکلات و عبور از آن با توکل بر خداوند متعال است»
آیت الله نورمفیدی خاطر نشان کرد: روح حقیقتی که باعث می شود انسان به سعادت ابدی نائل آید«صبر» است. صبر انواع متعدد دارد که عبارت است از: صبر در مقابل طاعت، بطوری که انسان باید در مسیر اطاعت و بندگی مواظبت نماید و خود را از رذائل اخلاقی دور سازد که این مهم در سایه صبر حاصل می گردد.
وی ادامه داد: از دیگر اقسام صبر، صبر در مقابل معصیت و صبر در مصیبت است. پیرامون صبر بر معصیت بسیاری از بزرگان اخلاق بیشترین گناهانی را که بیان فرمودند ناشی از زبان دانستند لذا مراقبت این عضو از اعضا بسیار تاکید شده است.
موسس مدرسه علمیه عالی الزهرا(س) گفت: در آیات متعددی از قران کریم سخن از جایگاه صابرین سخن به میان آمده است. از جمله 12 انسان، 54 قصص می باشد که در این آیات خداوند پاداش خود را شامل صابرین می داند و آنان را از رستگاران برمی شمرد.
امام جمعه گرگان افزود: خداوند در آیاتی از سوره مبارکه بقره سه پاداش را برای صابرین بیان می نمایند که از جمله آنها اینکه درود ملائک شامل آنان میشود، همچنین بخاطر صبری که در برابر مشکلات داشتند خداوند رحمت و هدایت خود را نصیب آنان می نماید و در دنیا و آخرت اجر و پاداش الهی شامل حال آنان خواهد شد.
وی د رپایان تصریح کرد: براساس آیات وارده، فلسفه بسیاری از گرفتاریها و مشکلات، امتحان و آزمایش انسان است به طوری که در عرصه عمل انسان متوجه می شود تا چه اندازه قدرت تحمل و ایستادگی در مقابل مشکلات را کسب نموده است.

موضوعات: درس اخلاق آیت الله نورمفیدی
[چهارشنبه 1396-11-18] [ 07:53:00 ق.ظ ]