به طور کلی دو نوع ترب وجود دارد :ترب سیاه که معمولا در پاییز است و تربچه که به رنگ های مختلف قرمز و صورتی و به صورت های دراز و گرد وجود دارد .
طبع ترب گرم و خشک است و شدت آن در تخم ترب بیشتر است . ترب هضم کننده ی غذاست . خوردن ترب به همراه غذا ،به کسانی که درد مفاصل دارند توصیه میشود .
برای تسکین کمر درد از جوشانده ی برگ ترب به صورت ضماد استفاده کنید .دم کرده ی برگ ترب دفع اخلاط را راحت تر میگند و مفید است.
ترب تسکین دهنده ی سرفه است.
خوردن پخته ی آن همراه با گوشت سفارش شده است .جوشانده ی ترب نیز برطرف کننده ی سرماخوردگیست.
برای درمان دردهای سیاتیک له شده ی ترب را به صورت ضماد در محل درد استفاده کنید .
کسانی که سرطان معده دارند از دم کرده ی تخم ترب استفاده کنند .
ضماد تخم ترب برای از بین رفتن ورم پستان مادر شیر ده مفید است.
آب ترب برای باز کردن انسداد و گرفتگی کبد و تحال مفید است .همچنین ترب سیاه تسکین دهنده ی درد سنگ صفرا است.
در خوردن ترب نباید زیاد افراط کرد چون دیر هضم میشود و برای معده ناراحتی ایجاد میکند . همچنین استفاده از ترب برای زنان در دوران عادت ماهیانه منع شده است.
برای گریز حشرات و دفع گزش آنها آب ترب را بر بدن بمالید و برای دفع سم گزندگان تخم ترب را با سرکه ضماد کرده در محل گزش بگذارید.

موضوعات: معرفی اساتید
[یکشنبه 1393-08-25] [ 08:30:00 ق.ظ ]