« تربشلغم »

نارنگی دارای ویتامین های آ،بی ،سی ،پروتئین ،چربی،و حاوی مقدار زیادی فسفر و کلسیم است . خوردن نارنگی باعث زیاد شدن خون و تصفیه ی آن میشود .
این میوه به علت داشتن مقداری فسفر و کلسیم بالا در تشکیل استخوان و اسکلت بدن موثر است .
همچنین دارای مقدار زیادی منیزیم است . و ازاین طریق درفعالیت عضلانی ،دستگاه عصبی موثر است .این میوه نوعی مسکن اعصاب است و سرگیجه های مداوم را ازبین میبرد .
سرد و تر ،مفرح قلب ،صفرا برو فرو نشانندهی حرارت معده و کبد است .
نارنگی به علت داشتن ویتامین سی مفرح قلب بوده و میتواند اعمال قلب را تنظیم کند . همچنین چسبندگی خون را درمان میکند . در نتیجه تصلب شرائن ورم جدارورید و سیاه شدن شریان،فلج ناقص ،و آنژین را درمان میکند .جوشانده ی برگ درخت نارنگی هک برای تصفیه ی خون توصیه شده است . این میوه ادرار آور خوبی است . از این رو میتواند ادرارسموم بدن را دفع کند.
اگر میخواهید شب ها خواب راحتی داشته باشید یک ساعت قبل از خواب چند دانه نارنگی بخورید .
این کار سلامت و جوانی را هم برای شما به ارمغان می آورد .
نارنگی به خاطر داشتن فسفر زیاد باعث تقویت حافظه و هوش میشود .این میوه برای رفع بی اشتهایی و کاهش گرمای غریزی بدن نیز مفید است

 

 


موضوعات: معرفی اساتید
   شنبه 24 آبان 1393


فرم در حال بارگذاری ...

جستجو
اردیبهشت 1403
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31