ارزش خون حسین (ع) را فقط خدا می داند و بس!/ زینب (س) به عنوان تالی تلو معصوم (ع) الگوی ما در هر عصر و زمانه ای است
به گزارش معاونت فرهنگی موسسه آموزش عالی و مدرسه علمیه الزهرا(س) گرگان ، مراسمی ویژه اربعین سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) در جمع طلاب این موسسه و مدرسه برگزار شد. در این مراسم مریم دوست محمدیان معاون آموزش این مدرسه با استناد به روایتی از نبی مکرم اسلام (ص) بیان داشت: تنها وسیله نجات و رستگاری بشریت در پیمودن راه ، ائمه هدی (ع) بویژه امام حسین (ع) است، چراکه طبق فرمایش رسول خدا (ص) ، امام حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات انسانها در هر عصر و زمانی است لذا اکنون که همه عالَم را ظلم و جور فراگرفته شعار نهضت حسین (ع) جاری است که هر روز عاشورا وهر زمینی کربلاست.در روایتی دیگر از نبی مکرم اسلام (ص) مَثَل اهل بیت (ع) را مثل کشتی نوح می داند که هر کس بر این کشتی سوار شود نجات خواهد یافت و هر که تخلف نماید هلاک خواهد شد.
وی ادامه داد : تشخیص حق و باطل و انتخاب راه درست در زندگی ،با توسل به نور عظیم ائمه میسر و ممکن خواهد بود. بواسطه این نور است که می توان به کمالات نائل شد .قرآن کریم نیز لازمه دستیابی به سعادت و کمال مطلوب را تاسی به ائمه هدی (ع) می داند و در برپایی شعائر الهی تاکید می کند و آن را از تقوای قلوب بر می شمارد.
معاون آموزش این مدرسه افزود: از بالاترین شعائر الهی ماه محرم و صفر است. در این ایام اسلام ناب محمدی احیا گردید و دین خدا تقویت شد که این حقیقت در فرمایش نبی مکرم اسلام نیز آمده که حسین را از خود و خود را از حسین می داند چراکه حسین (ع) سبب شد تا دین اسلام باقی بماند. ارزش خون حسین (ع) را فقط خدا می داند و بس! حسین (ع) با خون خود دین اسلام را احیا کرد .اربعین سالار شهیدان از جمله شعائر الهی است که بر تعظیم و گرامیداشت آن بسیار تاکید و سفارش شده است.
وی خاطر نشان کرد : نفوذ و حضور حضرت زینب کبری (س) آن عالمه غیر متعلمه موجب بقای نهضت عاشورا شد. اگر امروز اربعین باقی است و دل های مشتاق زیادی رادر این ایام به سوی زیارت حرم اباعبدالله (ع) می کشاند همه و همه از برکت نفوذ و حضور زینب (س) در تمامی مواقف آن روز است.نقش حضرت در بعد از شهادت برادر بزرگوارش امام حسین (ع) و در دوران اسارت در بقای این حرکت مهم و الهی بر کسی پوشیدن نیست. روشنگری و خدابینی این بانوی بزرگ موجب برپایی و بقای اسلام ناب محمدی گردید ، زینب (س) به عنوان تالی تلو معصوم (ع) الگوی ما در هر عصر و زمانه ای است ما نیز باید همچــون زینب (س) اثر تاثیر گزاری نسبت به دیگران را در خود ایجاد نماییم و با تاسی به ایشان به فلاح و رستگاری برسیم.
استاد این مدرسه با اشاره به وقایع روز اربعین افزود: در روز اربعین چندین وقایع اتفاق افتاده که این روز را شاخص نموده است از جمله : زیارت جابر بن عبدالله انصاری به عنوان اولین زائر قبر اباعبدالله (ع) ، آوردن سرهای مطهر شهدا و نیز سر مبارک سید الشهدا و ملحق نمودن سرها به بدن های مطهر بوده است.
وی با اشاره به فلسفه گریه و عزاداری بر امام حسین (ع) و یارانش تصریح نمود: فلسفه این عزاداری ها در واقع رسوا نمودن دستگاه خلافت بنی امیه و آگاه کردن مردم بر این حقیقت است.این حرکت عظیم در روز اربعین نیز تجلی می نماید. طبق روایات عدیده ای بر زیارت حرم اباعبدالله (ع) تاکید بسیار شده است .قرائت زیارت اربعین در این روز نیز از اهمیت و فضیلت بسیار برخوردار است به طوری که از جمله نشانه های مومن بشمار می رود و توجه به مضامین بلند آن موجب برخورداری از آثار معنوی زیادی خواهد شد.
دوست محمدیان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به روز 10 آذر با عنوان روز مجلس بیان داشـت: روز مجلس در واقع بزرگداشت آیت الله شهید سید حسن مدرس عالم جلیل القدری است که با همه سختی ها و شکنجه هایی که در رژیم شاهنشاهی داشت ولی با عنوان یک عالم وظیفه شناس و وظیفه دان انجام وظیفه نمودند.
وی ادامه داد : شناخت جایگاه مجلس و شناساندن آن بر دیگران بر عهده من و شماست. در جایگاه رفیع مجلس همین بس که حضرت امام خمینی (ره) می فرمایند: مجلس در راس همه امور است. ما در آینده ای نزدیک هم انتخابات مجلس شورای اسلامی را در پیش داریم و هم مجلس خبرگان رهبری را چون تحکیم نظام اسلامی ما بواسطه مجلس خبرگان رهبری است لذا از اهمیت فوق العاده ای برخوردار است .
معاون آموزش این مدرسه ادامه داد : فرمایش امام راحل در پاسخ به عده ای که سوال نموده بودند که انقلاب از ما چه می خواهند فرمودند : انقلاب دو چیز را از شما می خواهند ؛ اول مسئولیت شناسی و دوم تزکیه و تهذیب است. اگر این دو با هم جمع شود به مدینه فاضله دست می یابیم. شما طلاب علوم دینی به عنوان مبلغ دین اسلام در جامعه باید این دو مورد را سرلوحه حرکت خود قرار دهید و با مسئولیت پذیری آن تاثیر شایسته را در جامعه داشته باشید.
موضوعات: معرفی اساتید
[سه شنبه 1394-09-17] [ 09:51:00 ق.ظ ]