نانوایی ها اگر غربال نداشته باشند یک لقمه نان خوش از گلوی ما فرو نمی رود چون لابه لای آردها پر از خس و خاشاک و سنگ و کلوخ و پوسته های گندم است. همین درخت ها و بوته ها اگر غربال طبیعی نداشتند و آب ها را تصفیه نمی کردند میوه ها هر بو و مزه ای داشتند جز بو و مزه خودشان یعنی وقتی سیب می خوردی مزه خاک می داد و یا وقتی گلابی را بو می کردی بوی کود می داد. ما هم باید غربال داشته باشیم و وقتی می خواهیم با یکدیگر هم کلام شده و سخن بگوییم باید اول سخنان خود را غربال کنیم، قسمت های نرم و لطیف آن را بگوییم و قسمت های درشت و خشن آن را جدا کرده و دور بریزیم.

موضوعات: معرفی اساتید
[سه شنبه 1393-06-18] [ 02:23:00 ب.ظ ]