مصرف قارچ را به علت پایین بودن اسید اوریک اش برای سالمندان و مبتلان به نقرس توصیه کرده اند .
این گیاه دارای ویتامین های بی و سی است . و در صورت استفاده از روش ها ی صحیح پخت فریز و خشک کردن قارچ خواص تمام این ویتامین ها حفظ میگردد.
گیاه قارچ حاوی مقادیر بسیار مناسبی از مواد معدنی شامل :پتاسیم ،فسفر ،منگنز ،مس و آهن و کلسیم میباشد . دارای درصد بسیارکمی چربی و کالری و مقادیر مطلوبی از لیستین که عامل پایین آورنده ی چربی خون است . بنابراین در رژیم ها ی لاغری بسیار مورد استفاده قرارمیگیرد .
این غذای سلامت و تندرستی سرشار از انواع آنتی اکسیدان ها از جمله لنتیان است که خاصیت ضد سرطانی دارد .
قارچ منبعی عالی از پتاسیم است که به کاهش فشار خون کمک میکند و خطر سکته ی قلبی را پایین می آورد . به طور متوسط قارچ حتی از یک عدد موز و یا یک لیوان آب پرتقال هم بیشتر پتاسیم دارد .
یک واحد قارچ که شامل 5 عدد متوسط میباشد حدود20تا40 درصد نیاز بدن به مس را تامین میکند و اگر به طور مرتب خورده شود عملکرد سیستم ایمنی بدن را بهبود میبخشد .
طی قرن ها از انواع قارچ در تهیه داروهای سنتی شرقی برای درمان انواع بیماری ها استفاده می شده است .
موضوعات: معرفی اساتید
[یکشنبه 1393-08-25] [ 08:31:00 ق.ظ ]