« شلغماسفناج »

پرتقال علاوه بر ویتامین سی دارای انواع ویتامین های گروه ویتامین آ،و ایی و همچنین سرشار از بتاکاروتن است ،در ضمن در این میوه املاح معدنی بساری از جمله کلسیوم،فسفر،آهن ،منیزیوم،پتاسیم،و مقدار کمی مس ،آهن ،منگنزو روی نیز وجود دارد.
آب پرتقال به دلیل دارا بودن پروتئین و کلسیم قابل جذب و نیز قند کافی ،یک ماده مغزی و مقوی محسوب میشود که میتواند به منظور تقویت عمومی بدن و ایجاد مقاومت در برابر انواع بیماری ها ،از آن استفاده کرد.مصرف پرتقال قبل از غذا ،اشتها را تحریک میکند .
پرتقال شرایط لازم را برای رشد و نمو استخوان ها و عاج سازی ،به منظور استحکام دندان ها فراهم میکند . برای تقویت و رشد اطفال ونیز تامین مواد لازم بدن، مصرف آن به زنان باردار و شیر ده توصیه میشود .
مصرف پرتقال منجر به افزایش حجم ادرار در طول شبانه روز میشود و از این طریق سموم بدن دفع می گردد .
طبیعی ترین راه دفع یبوست نیز ،خوردن روزانه چند لیوان آب پرتقال است.
لازم به ذکر است ،آن عده از بیماران آسمی رماتیسمی و پوستی که روزانه مقداری کورتون مصرف می کنند برای جلوگیری از عوارض ،پیوسته باید مقداری پتاسیم مصرف کنند که طبیعی ترین راه مصرف پرتقال است .
خوردن پرتقال از سرطان لوزالمعده جلوگیری میکند . پوست سفید پرتقال و ورقه های نازک بین قسمت های داخل پرتقال ،بهترین دارو برای کاهش کلسترول خون است .
اسانس پرتقال ضد عفونت های میکروبی است .
خوردن پرتقال ضد اسپاسم و آرام بخش است .جوشانده ی برگ های پرتقال نیز برای شستشوی ورم ها و کاهش درد مفید است.

 


موضوعات: معرفی اساتید
   شنبه 24 آبان 1393


فرم در حال بارگذاری ...

جستجو
اردیبهشت 1403
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31