سخنرانی آیت الله نورمفیدی مؤسس مدرسه علمیه الزهرا(س)دربیست وششمین سحرماه مبارک رمضان

بسم‏ الله الرحمن الرحیم الحمد الله رب ‏العالمین الصلاه‏ والسلام علی سیدنا و نبینا محمد و علی اهل‏ بیت الطیبین الطاهرین و سحبه‏ المنتجبین سیما بقیه ‏الله و امام ‏العصر (عج) و لعنت‏ الله علی اعدائهم اجمعین من الآن الی قیام یوم‏الدین. برخی دیگر از اسماء الهی «یا غفار» و «یا ستار» هستند. «غفار» به معنای کسی است بسیار بسیار پوشاننده گناهان می‏ باشد. دات اقدس الهی نمی گذارد که آبروی بنده مومن در پیشگاه انبیاء، اولیاء،صلحا و دیگران به زمین بریزد.

بنده ای که یک عمر با ایمان زندگی کرده معصوم نبوده و گناهانی هم داشته است پروردگار گناهان وی را می پوشاند. لازمه پوشاندن گناهان بنده مومن عفو و گذشت است که این هم باید با حفظ آبروی وی باشد. کلمات غفو و غفار به ترتیب 91 و 4 بار در قرآن بکار رفتند. کاربرد آنها حاکی از رابطه خوب پروردگار و بنده مومن اوست. این کلمات به دلیل اینکه بنده مومن به دلیل مشغله هایی که دارد دچار دلسردی نشود این همه در قرآن بکار رفته اند.

معاویه بن وهب به نقل از امام صادق (ع) گفت: «وقتی بنده ای توبه واقعی کند ذات اقدس الهی او را دوست می دارد و گناهان او را در دنیا و آخرت می پوشاند.» وهب سئوال کرد: «این پوشاندن چگونه است؟» امام صادق (ع) پاسخ داد: «آنچه را که آن دو ملک می نویسند پروردگار از یادشان می برد، به مکان هایی که گناه در آنها انجام شده وحی به کتمان می کند و به اعضای بدن هم خطاب می کند که لب فروبندند. بنده مومن در حالی با ذات اقدس الهی ملاقات می کند که چیزی گواره بر گناهان وی نیست.»

زمین در روز قیامت نسبت به اعمال انسان شهادت می دهد. در قرآن آمده است که دسته ها و پاهای انسان نیز در روز قیمت برای شهادت در خصوص اعمال انسان لب به سخن می گشایند. اسماء الهی واقعا ما را به عالمی از حقایق عالم هستی می رسانند. مانند تبلویی که حقیقت ذات اقدس الهی را به ما می شناساند. پروردگار با یک ندامت و توبه واقعی حتی با اعتراف به گناه، بنده مومن را می بخشد. پروردگارا! اگر تا کنون اعمال نیک من مرا به تو نزدیک نکرده اعتراف به گناهانم را وسیله قرب به تو قرار می دهم. شب های ماه مبارک رمضان به ذات اقدس الهی اینگونه صحبت کنیم. رمضان ماه غفران است.


موضوعات: مؤسس مدرسه, سخنرانی, ماه رمضان, شمیم سحر
[یکشنبه 1392-05-13] [ 07:11:00 ب.ظ ]